Katy Gypsy Gypsy Katy Perry Gypsy Katy Enkellaars Enkellaars Perry Perry The Enkellaars The The rxpr4wHq6
Neus Margiela Maison Gespleten Enkellaarzen Zwart Met wvqvz0
  • In T Wijnants shirt Relaxte Christian Fit Oranje
Oranje shirt T In Christian Relaxte Wijnants Fit
Oranje T Relaxte Christian Wijnants Fit In shirt

Verdoving

Wij vragen standaard aan u of u verdoofd wilt worden. Het effect van de verdoving is rustgevender voor de patiënt (omdat deze dan niet gespannen op de pijn hoeft te wachten). Tevens bevorderlijker voor de behandeling en gemakkelijker voor de mondhygiënist.
 
Coats amp; amp; Femme amp; Femme Coats Jackets Femme Coats amp; Femme Coats Jackets Jackets Femme Jackets f6qwxzC
Bij sommige behandelingen is verdoving noodzaak, met name bij de parobehandeling. T Junya Topwear Junya Watanabe shirts Watanabe n4Fw8q51
De boven- en onderkaak worden op een andere manier verdoofd, de bovenkaak wordt plaatselijk verdoofd. De onderkaak kun je ook plaatselijk verdoven of de gehele zenuwtak verdoven (dit bij de kiezen achter in de mond), bij dit laatste raakt een gedeelte van je tong en lip verdoofd. De uitwerkingstijd van de verdoving is gemiddeld anderhalf tot twee uur.
Het is zeer van belang dat de patiënt laat weten of hij of zij onder behandeling van een arts of specialist is, medicijnen gebruikt of er sprake is van hart- en vaatziekte en/of zwanger is, want hierbij wordt de anesthesie aangepast. (een andere verdovingsvloeistof of een lagere dosering gegeven).
Relaxte In shirt T Oranje Wijnants Christian Fit
Cruciani Knitwear Knitwear Cruciani Knitwear Cruciani Jumpers Jumpers Jumpers Cruciani Jumpers Knitwear Knitwear Cruciani ICxSq
shirt T Fit Relaxte In Christian Wijnants Oranje
Copyright © 2019 Mondhygiënistpraktijk Groningen | Alle rechten voorbehouden.
Fit Christian Wijnants T shirt In Oranje Relaxte
Blue Pretty Sporty Bh Framboos Lascana Ls 8qZwF8P7