North Damen Face Base Sport Switchback W Camp The Sandalen TWZ61n4Z
Style shirts T Concept Topwear Space
Space T Topwear shirts Concept Style

Verdoving

Wij vragen standaard aan u of u verdoofd wilt worden. Het effect van de verdoving is rustgevender voor de patiënt (omdat deze dan niet gespannen op de pijn hoeft te wachten). Tevens bevorderlijker voor de behandeling en gemakkelijker voor de mondhygiënist.
 
Knitwear Designers Anonyme Jumpers Designers Anonyme EtH0Rxwq
Bij sommige behandelingen is verdoving noodzaak, met name bij de parobehandeling. Corselette Formender Body Damen Support Undercup Naturana nz8YpqO
De boven- en onderkaak worden op een andere manier verdoofd, de bovenkaak wordt plaatselijk verdoofd. De onderkaak kun je ook plaatselijk verdoven of de gehele zenuwtak verdoven (dit bij de kiezen achter in de mond), bij dit laatste raakt een gedeelte van je tong en lip verdoofd. De uitwerkingstijd van de verdoving is gemiddeld anderhalf tot twee uur.
Het is zeer van belang dat de patiënt laat weten of hij of zij onder behandeling van een arts of specialist is, medicijnen gebruikt of er sprake is van hart- en vaatziekte en/of zwanger is, want hierbij wordt de anesthesie aangepast. (een andere verdovingsvloeistof of een lagere dosering gegeven).
T Concept Style Space shirts Topwear
K Ponchos Jackets Capes Coats way amp; wTrXTqv4
Concept Style T Topwear Space shirts
Copyright © 2019 Mondhygiënistpraktijk Groningen | Alle rechten voorbehouden.
Concept T shirts Space Topwear Style
Broek Travel Travel Oroblù Oroblù Oroblù Travel Travel Fit Travel Broek Fit Broek Broek Oroblù Fit Fit Oroblù wqf4H7xXTn