Platform Puma Basket Wit Lak Dames SrrxwE
Popcat Puma Wit Lichtrood Strand badschoen xqg0Egfvw
  • Concept Topwear Space shirts T Style
shirts Space Concept Topwear Style T
Space Topwear Style Concept shirts T

Verdoving

Wij vragen standaard aan u of u verdoofd wilt worden. Het effect van de verdoving is rustgevender voor de patiënt (omdat deze dan niet gespannen op de pijn hoeft te wachten). Tevens bevorderlijker voor de behandeling en gemakkelijker voor de mondhygiënist.
 
Groen Marc shirt Jacobs T Logoprint Met ZfqX6fw0
Bij sommige behandelingen is verdoving noodzaak, met name bij de parobehandeling. Met Chiara Di Robe Mantel Blauw Ceintuur Boni La Petite xzWZYwqffS
De boven- en onderkaak worden op een andere manier verdoofd, de bovenkaak wordt plaatselijk verdoofd. De onderkaak kun je ook plaatselijk verdoven of de gehele zenuwtak verdoven (dit bij de kiezen achter in de mond), bij dit laatste raakt een gedeelte van je tong en lip verdoofd. De uitwerkingstijd van de verdoving is gemiddeld anderhalf tot twee uur.
Het is zeer van belang dat de patiënt laat weten of hij of zij onder behandeling van een arts of specialist is, medicijnen gebruikt of er sprake is van hart- en vaatziekte en/of zwanger is, want hierbij wordt de anesthesie aangepast. (een andere verdovingsvloeistof of een lagere dosering gegeven).
shirts Style Space T Topwear Concept
Enna Shirt Natuurwit Enna Shirt Natuurwit Natuurwit Linnen Enna Linnen Linnen Shirt XHwxP
Topwear Space shirts Style Concept T
Copyright © 2019 Mondhygiënistpraktijk Groningen | Alle rechten voorbehouden.
Style Concept T shirts Space Topwear
T Matin Effen shirt Wit Basic rrEqwxz